Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 1987546789

WhatsApp : +861987546789

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • σειρά προϊόντων
  • σειρά προϊόντων
  • σειρά προϊόντων
  • σειρά προϊόντων
  • σειρά προϊόντων

Με απλά λόγια, είναι η συλλογική ενσωμάτωση της γενικών συνείδησης κατάστασης, του πνεύματος συνεργασίας και του πνεύματος υπηρεσιών. Το ομαδικό πνεύμα είναι βασισμένο στο σεβασμό των μεμονωμένων ενδιαφερόντων και των επιτευγμάτων. Ο πυρήνας είναι συνεργασία, η υψηλότερη σφαίρα είναι όλα τα μέλη της κεντρομόλου δύναμης, της συνοχής, που είναι η ενότητα των μεμονωμένων συμφερόντων και των γενικών ενδιαφερόντων και προάγει την αποδοτική ομάδα λειτουργίας. Αφότου δεν απαιτεί ο σχηματισμός του ομαδικού πνεύματος τα μέλη ομάδας για να θυσιάσει, αντίθετα, οι δεξιότητές τους προσωπικότητας και απόδοσης για να εξασφαλίσουν τα μέλη για να ολοκληρώσουν μαζί τους στόχους αποστολής, και το σαφή τρόπο της συνεργασίας και συνεργασία της πραγματικής εσωτερικής δύναμης. Χωρίς μια καλές τοποθέτηση και μια αφιέρωση εργασίας, δεν θα υπάρξει κανένα ομαδικό πνεύμα.

 

  • Κανονικά δεχόμαστε T/T και τη Western Union.
  • Κανονικά δεχόμαστε T/T και τη Western Union.
OEM / ODM

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ομαδικού πνεύματος και της ομάδας και του κολεκτιβισμού; Το ομαδικό πνεύμα υπογραμμίζει τη μεμονωμένη πρωτοβουλία. Μια ομάδα είναι μια κοινότητα που αποτελείται από τους υπαλλήλους και τη διαχείριση. Ο κολεκτιβισμός υπογραμμίζει την κοινωνία. Οι συγκεκριμένες διαφορές μεταξύ των δύο είναι οι ακόλουθες:
1. Από την άποψη της ηγεσίας: η ομάδα πρέπει να έχει τους σαφείς ηγέτες Οι ομάδες μπορούν να είναι διαφορετικές, ειδικά δεδομένου ότι ωριμάζουν και μοιράζονται τα δικαιώματα απόφασης.
2. Στόχοι: οι στόχοι της ομάδας πρέπει να είναι σύμφωνοι με την οργάνωση, αλλά επιπλέον, η ομάδα μπορεί επίσης να παραγάγει τους στόχους της.
3. Συνεργασία: η συνεργασία της ομάδας μπορεί να είναι μέτρια, και μερικές φορές τα μέλη είναι αρνητικά και ανταγωνιστικά Αλλά υπήρξε μια ατμόσφαιρα της ομαδικής εργασίας.
4. Ευθύνη: _ο ηγέτης ο ομάδα πρέπει παίρνω μεγάλος ευθύνη, και εκτός από ο ηγέτης ο ομάδα, κάθε μέλος ομάδας πρέπει επίσης είμαι αρμόδιος, ή ακόμα και αλληλεπιδρώ με μεταξύ τους και είμαι από κοινού αρμόδιος.
5. Δεξιότητες: οι δεξιότητες των μελών ομάδας μπορούν να είναι διαφορετικές ή το ίδιο πράγμα, ενώ οι δεξιότητες των μελών ομάδας είναι συμπληρωματικές. Οι άνθρωποι με τη διαφορετικές γνώση, τις δεξιότητες και την εμπειρία είναι ενσωματωμένοι μαζί για να διαμορφώσουν τους συμπληρωματικούς ρόλους, ώστε να επιτευχθεί ένας αποτελεσματικός συνδυασμός ολόκληρης της ομάδας.
6. Οδηγεί: η απόδοση μιας ομάδας είναι το ποσό της απόδοσης κάθε ατόμου, ενώ το αποτέλεσμα ή η απόδοση μιας ομάδας είναι ένα προϊόν που ολοκληρώνεται από κοινού από όλους.

Ε & Α

Οι στόχοι είναι σημαντικά στοιχεία μιας ομάδας, και υπάρχουν πέντε βήματα για να βοηθήσουν τους καθορισμένους σαφείς στόχους ομάδων σας:
Οι στόχοι ομάδας συμφωνούνται σχετικά με. Η δυναμική ομάδας εξαρτάται από αυτό που η ομάδα πρέπει να επιτύχει και η προσωπικότητα κάθε μέλους ομάδας
Επιτρέψτε στην ομάδα για να εστιάσετε στις προτεραιότητες πυρήνων και να ενοποιήσετε από το εξωτερικό μέσα.
Η ομάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον κατάλογο σημαντικών συνεισφορών για να δημιουργήσει μια δήλωση αποστολής που δηλώνει εν συντομία σε τι η ομάδα απασχολείται.
Μόλις οι στόχοι της ομάδας είναι σαφείς, κάνετε -απαριθμεί -- προσδιορίζοντας τι η ομάδα πρέπει να κάνει και πώς τα μέλη του πρέπει να αλληλεπιδράσουν για να επιτύχουν τους στόχους πυρήνων τους.
Χρησιμοποιήστε τους στόχους της ομάδας και -κάνετε τους καταλόγους για να καθορίσετε τους κανόνες υποχρεωτικής τήρησης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

944854678@qq.com
+861987546789
41245245
324532452354
1111
212121
212121212
1212121212
+86 1987546789